Et convidem a l’espectacle “Mort a les cunetes”

Dijous 28 de març a les 19 h, tindrà lloc a la Biblioteca l’espectacle “Mort a les cunetes”, un muntatge basat en els llibres “Mort a les cunetes” d’Albert Fàbrega, “Diari d’un emboscat”, de Jaume Ollé i altres escrits.

Aquest muntatge sobre els fets de Súria està dirigit per David Pintó i interpretat per Joan Valentí, “Mort a les cunetes” narra la història de la fossa de can Maçana o els fets de Súria: l’afusellament de vuit republicans, civils, que van ser trets la nit del 9 de febrer del 1939, de la presó de Manresa, i la fuga d’un novè, Josep Nin, que ho va poder explicar.

Amb un format de cinc monòlegs dels testimonis principals dels fets, l’espectacle reconstrueix, des de la força de la paraula i la música, el que va passar tot just fa 80 anys als peus de les muntanyes de Montserrat. La fossa comuna amb aquests vuit afusellats encara no ha estat localitzada a dia d’avui i és per això que l’espectacle també és un reconeixement moral i públic a aquestes persones que van morir per les seves idees i un homenatge a totes les víctimes de la repressió franquista.

Us hi esperem!

Dijous 28 de març, 19 h. Sala d’actes

“Mort a les cunetes”, espectacle de David Pintó i Joan Valentí.

Direcció: David Pintó;  Intèrpret: Joan Valentí “Nan”; Músic: Martí Marsal; Espai escènic, vestuari i attrezzo: Albert Pascual “Pascu”.

2 pensaments sobre “Et convidem a l’espectacle “Mort a les cunetes”

  1. Oh que guai !! cal reservar entrada ???

    b7s

    Missatge de Blog de la Biblioteca Pública de Lleida del dia dv., 22 de març 2019 a les 9:10:

    > bibliotecadelleida posted: “Dijous 28 de març a les 19 h, tindrà lloc a la > Biblioteca l’espectacle “Mort a les cunetes”, un muntatge basat en els > llibres “Mort a les cunetes” d’Albert Fàbrega, “Diari d’un emboscat”, de > Jaume Ollé i altres escrits. Aquest muntatge sobre els fe” >

    M'agrada

Deixa un comentari